Home / Algemeen / 2014 knallend afsluiten
2014 knallend afsluiten

2014 knallend afsluiten

Het jaar heeft al weer ruim 10 maanden gehad. Een mooi moment om te kijken wat 2014 jou gebracht heeft? Of heeft het jaar nog 2 maanden te gaan en vraag je je af wat jij dit jaar nog kunt brengen? Balen of halen? Ben jij blij als 2014 achter de rug is of heb je nog wel wat te doen? Zelfde feiten, andere benadering. Half leeg of half vol? Wees eens eerlijk, welke benadering kies jij (misschien wel onbewust) het meeste?

Kijkend naar 2014 helpen we je graag een handje om het jaar eens verrassend af te sluiten. In 2 maanden tijd kun je nog van alles realiseren. Je kunt nog even een schepje er bovenop doen om de targets op je werk te halen. Misschien is het jouw doel wel om überhaupt nog werk te vinden. Je zou ook kunnen investeren om jouw vaardigheden te verbeteren. Vaardigheden die je klaar stomen om van 2015 jouw succesjaar te maken. Onderstaand een paar suggesties.

Betere resultaten door betere communicatie
Overal waar mensen samenzijn is er wel eens gedoe. Vaak komt dat voort uit een verschil in communicatiestijlen. Die stijlen zijn het eerste wat we van iemand zien. Wat mensen niet beseffen is dat 90 tot 95% van de misverstanden in communicatie niet voortkomen uit wat er wordt gezegd, maar voortkomt uit de manier waarop (hoe) dingen worden gezegd. De Talentwekker organiseert een enorm boeiende workshop die inzichten en handvatten geeft om effectiever te communiceren. Na deze workshop ben je in staat om binnen 2 tot 5 seconden een communicatiestijl te herkennen en deze direct te gebruiken. Het betekent minder gedoe, dus meer resultaat.

Alle tips en tricks om als ondernemer succesvol te worden
Ben je al zelfstandig ondernemer maar heb je soms totaal geen idee wat je nog zou kunnen doen om de resultaten te creëren die je voor ogen had toen je begon? De Business Bootcamp van Open Circles geeft heel veel praktische informatie die succes binnen handbereik brengt. Lees hier de ervaringen van onderneemster Tineke van den Tillaart.

Jezelf onderhanden nemen om een betere leider te zijn voor anderen
Heb jij alle intellectuele kennis en ervaring in huis om de job gedaan te krijgen maar sta je soms met je handen in het haar als je anderen in beweging moet krijgen? Grappig genoeg ligt de sleutel daarvoor niet bij die anderen maar bij jezelf. In de training Mastering your Excellence leer je alle kennis en vaardigheden die je al in huis hebt om te zetten in effectieve acties en betere resultaten. Durf jij het aan?

Al je persoonlijke barrières aan de kant
Zou jij je leven graag anders inrichten maar is er altijd wel iets aan de hand waardoor dat (weer) niet lukt? Zie je precies op welke momenten je elke keer vast loopt maar heb je geen idee hoe je daar doorheen kunt breken? Blijf je in rondjes ronddraaien maar zou je graag eens rechtdoor gaan in de richting die jij aan je leven wilt geven? Soms is dan een heldere blik van buitenaf hetgeen wat je nodig hebt om orde op zaken te stellen. Lees hier hoe Daniela Brenko dit aanpakte.

Wordt 2015 jouw beste jaar ooit?
Ben je er klaar mee? Wil je succes in jouw leven en heb jij het lef daar helemaal voor te gaan? Arjan Vergeer en David de Kock bieden je een training waar ontsnappen niet mogelijk is. Een jaarprogramma dat er voor zorgt dat je stap voor stap doet wat er nodig is. En het mooie is, je kunt een ochtend proeven. Afgelopen jaar volgenden wij zelf de kennismakingsworkshop, lees hier ons verslag. Kees Kortmulder deed het: hij volgde het jaarprogramma, lees hier zijn review.

Heb je nog opleidingsbudget te besteden? Wil je nog stappen maken in de laatste weken van het jaar? Wil jij jezelf klaarstomen voor 2015? Daag jezelf uit en schaar jezelf bij de groep mensen die niet alleen goede voornemens maakt, maar ze ook waar maakt. Have fun & make waves!

 

About Roy van den Anker

Roy van den Anker
Getrouwd, vader, managing partner bij Success Generation, komt regelmatig zijn grenzen tegen en deelt de gereedschappen om die te verleggen. Motto: have fun & make waves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top