Home / Algemeen / Een wereld van complimenten
Een wereld van complimenten

Een wereld van complimenten

Hoe zou de wereld om ons heen er uit zien als jij en ik vaker complimenten uit zouden delen? Ik denk een stuk mooier! Maar een wetenschappelijke onderbouwing of bewijs heb ik daar niet voor. Uitsluitend mijn persoonlijke ervaring, en die is positief. Mijn vrouw vindt me (nog) leuker sinds ik met complimenten strooi en ik zie mijn kinderen keer op keer weer stralen na elk gemeend compliment. En bij vreemden is het gewoon een uitdaging om iemand compleet te verrassen en zelfs van zijn stuk te brengen. Maar dat zijn slechts mijn ervaringen.

Kan ik je verleiden, uitdagen of overhalen om het effect van complimenten in jouw wereld uit te proberen?

Mocht mijn pleidooi je niet overtuigen dan heb ik nog wat zwaarder geschut. Ik heb er een compleet magazine aan gewijd: De Complimentenkrant. Misschien kunnen de verhalen van Arjan Vergeer (365 dagen succesvol), Monique Trijsburg (Mspired Publishers), Steven Geldof (Inspirerende Hutspot), Edwin Vreedeveld (How Company) of Jeroen Ogier (De Talentwekker) je inspireren om vandaag nog een eerste compliment uit te delen!

Veel leesplezier, en een dik compliment dat dit onderwerp je interesseert: dat zegt veel over je 🙂

A mag created with Madmagz.

 

About Roy van den Anker

Roy van den Anker
Getrouwd, vader, managing partner bij Success Generation, komt regelmatig zijn grenzen tegen en deelt de gereedschappen om die te verleggen. Motto: have fun & make waves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top