Home / Over Success Generation / Onze auteurs

Onze auteurs

 • Roy van den Anker

  Roy van den Anker

  Getrouwd, vader, managing partner bij Success Generation, komt regelmatig zijn grenzen tegen en deelt de gereedschappen om die te verleggen. Motto: have fun & make waves!
 • Monique Trijsburg

  Monique Trijsburg

  Schrijven is al jaren haar passie. Monique schrijft als freelancer onder meer voor het Noordhollands Dagblad, magazines, websites en blogs. Ze schrijft over mensen, activiteiten en gebeurtenissen die haar inspireren en intrigeren. Monique hoopt met haar woorden weer anderen te inspireren en daarmee de wereld telkens een beetje mooier te maken.
 • Anita Roelands

  Anita Roelands

  Anita Roelands is arbeid- en organisatiepsycholoog en zij helpt je om 'n burn-out te voorkomen en de accu gevuld te houden zodat je elke dag fit en fluitend naar je werk gaat. Anita begeleidt met haar bedrijf Roelands Coaching managers en professionals die veeleisende banen hebben en die zich overbelast voelen en vinden dat het zo niet langer kan. Zij is schrijfster van het succesvolle werkboek Nooit meer burn-out! – in drie stappen leren genieten van werk en leven. Op haar site vind je meer gratis tips.
 • Tineke Rensen

  Tineke Rensen

  Tineke heeft haar sporen verdiend als zelfstandig onderneemster en zet haar kennis en ervaring nu in om ondernemers te helpen dat te doen waar hun passie ligt, op een manier die geld oplevert.
 • Wendy Reijnhoudt

  Wendy Reijnhoudt

  Enthousiaste gelukszoeker ofwel een gogetster. Ambitie is doen waar je blij van wordt, energie halen uit je werk en anderen tot dienst zijn. Persoonlijke groei, creativiteit en inspiratie zijn haar drijfveren. Schrijven, het delen van professionele en persoonlijke ervaringen, netwerken en gave vacatures delen zijn haar passies.
 • Jasper Runneboom

  Jasper Runneboom

  Inventieve webmarketeer met een analytische insteek en een breed blikveld. Drijvende kracht achter ZZP-agenda.
 • Egon Beaart

  Egon Beaart

  Ik help personen te ontdekken waar hun kracht en energie ligt, waardoor ze gelukkiger zullen zijn en een meerwaarde vormen voor hun omgeving en de maatschappij. In essentie gaat het om het ontdekken wie je werkelijk bent, oftewel het ‘persoonlijk leiderschap’ en potentieel te versterken.
 • Lindsie van der Horst

  Lindsie van der Horst

  Een verschil, hoe klein ook, te mogen maken door vertrouwen, eerlijkheid en gelijkwaardigheid; dat is waarom ik 's morgens opsta. Ik maak verschil door betrokken te zijn, hard te werken, vragen te stellen en te luisteren. Verder ben ik een lezer, een denker, doorgaans vrolijk en geloof ik in de kracht van mensen.
 • Yiftach Sagiv

  Yiftach Sagiv

  Yiftach Sagiv (1951) is de oprichter en hoofdtrainer van Essence Trainingen en als professor verbonden aan Business School Lausanne in Zwitserland. Hij geeft al meer dan 20 jaar trainingen in Nederland. Het doel is altijd om het beste in mensen naar boven te halen. In dit blog deelt hij zijn inspirerende visie.
 • Crystal Kwee

  Crystal Kwee

  Begon haar carrière als ondernemer en werkte daarna in diverse managementrollen in multinationals. Nu steekt zij al haar passie in How to be a Business Woman, het bedrijf dat ze samen met Mabel Duchossoy runt. Hun missie: de wereld inspireren met vrouwelijke kracht!
 • Jette Vonk

  Jette Vonk

  Antropologe en freelance journaliste. Sinds ze geconfronteerd werd met de diagnose kanker besloot ze het helemaal anders te gaan doen. De stappen die ze neemt, de keuzes die ze maakt en de worstelingen die dit oplevert beschrijft ze op haar weblog.
 • Julia Sullivan

  Julia Sullivan

  Drs Julia Sullivan (1967) is de oprichter van Partnermatters, die stellen en individuen ondersteunt die hun relatie goed willen laten werken. Ze is bij de ECA*-geaccrediteerde ExtraMile Academy gecertificeerd als coach en opleider van coaches, en senior trainer bij de door CEDEO erkende How Company, die organisaties ondersteunt bij het behalen van hun doelen door gedrag en houdingen van excellence te realiseren in de praktijk.
 • Henkjan Smits

  Henkjan Smits

  De grootste drijfveer in mijn leven is mensen stimuleren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Waar ik vroeger als talentscout, A&R-manager en platenproducer artiesten begeleidde, help ik tegenwoordig talenten in het bedrijfsleven.
 • Vincent Nguyen

  Vincent Nguyen

  Vincent Nguyen is auteur op zijn website Self Stairway. Hij was een full time student, freelancer, and stagiair bij 3 verschillende bedrijven. Recent werd hij een drop out op school toen hij aangenomen werd in zijn droombaan. Ook al is het voor hem af en toe jongleren, zijn website Self Stairway ziet hij als zijn full time baan.
 • Marcel Kolder

  Marcel Kolder

  Spraakmaker, kwartiermaker, stadsdromer, stadsmaker, kanteldenker en cultuurdoener. Allemaal termen die mensen om me heen gebruiken om mijn persoon en werk te duiden. Als schrijver, journalist, performer, adviseur, ontwerper, maakindustrieel en cartoonist laat ik het denken over stad en land, burger en overheid kantelen.
 • Anneke Lubbers

  Anneke Lubbers

  Enthousiast trainer en projectmanager, helpt managers en projectmanagers hun gereedschapskist te vullen met tools om hun leven te versimpelen.
 • Marjolein te Kolsté

  Marjolein te Kolsté

  Communicatiespecialist en psychologe. Motto: life is what you make it.

Comments are closed.

Scroll To Top