Home / Reviews

Reviews

Sta je voor een keuze?

Hoe weet je nu of een training iets voor jou is? Dat weet je pas als je die gevolgd hebt. Ja, erg flauw want dan ben je je investering in tijd en geld al kwijt. Daarom hebben we hier de ervaringen van anderen bij elkaar gebracht.

Maar, let op: Het bijzondere aan een goede training is dat het een volledig persoonlijke ervaring is. Afhankelijk van het moment en de fase in je leven zal iedereen een andere inhoud en dus resultaten uit een training halen.

Daarnaast kunnen de ervaringen nogal uiteenlopen. De ene persoon ervaart alles wat hij geleerd heeft als de hemel op aarde omdat hij direct resultaten boekt op gebieden waar hij al tijden vast liep. Een andere persoon kan in exact dezelfde training enorm veel moeite hebben met een nieuwe kijk op zaken die een overtuiging van jaren in twijfel trekt. Beide ervaringen zijn niet goed of slecht en slechts een momentopname. Het vertelt je dus eigenlijk niets over wat jij uit een training kunt halen. Neem een individuele review, positief of negatief, dus altijd met een korreltje zout: het is maar een persoonlijke interpretatie op een specifiek moment.

Meerdere reviews kunnen je echter wel een goed beeld geven van de algemene ervaringen, en misschien herken je jezelf in het verhaal van een ander. We wensen je veel succes me je keuze!

Heb jij al een training of workshop gevolgd?

Dan zouden wij het leuk vinden als je straks ook jouw beoordeling achter laat over de training die jij gevolgd hebt! Je helpt er anderen mee om een weloverwogen keuze te maken. Deel hier jouw ervaringen. Dat mag ook anoniem, zolang je bij de redactie van SuccessGeneration maar bekend bent zodat we de oprechtheid van de reviews kunnen waarborgen.

 

Comments are closed.

Scroll To Top