Home / Reviews / National Achievers Congress

National Achievers Congress

nac 2015Zet een batterij door de wol geverfde sprekers op een rij en je hebt een geweldige line up voor een succesvol evenement. Kan niet missen toch?

Afgelopen week bezochten we op uitnodiging van Succesgids het National Achievers Congress in Amsterdam. Een uitnodiging die dankzij de aangekondigde aanwezigheid van Nick Vujicic gretig in ontvangst werd genomen. De man zonder armen, benen en grenzen stond al ruime tijd op onze bucketlist maar is slechts sporadisch in onze regio te vinden. Geïnspireerd door alle video’s die over hem op Youtube zijn te vinden was dat alleen al de moeite van het gaan waard.

Samen met Chris Gardner (The pursuit of happyness) was Nick Vujicic de publiekstrekker voor het evenement. Andere sprekers hebben weliswaar een grote staat van dienst (schrijvers van bestsellers, ondernemende miljonairs (JT Foxx), gedreven coaches van naam enz) maar spreken in eerste instantie minder tot de verbeelding.

De opzet van het evenement is helder. De entreeprijs is relatief laag omdat elke speler ruim de gelegenheid krijgt om zijn eigen producten en diensten aan te bieden. Veelal meerdaagse trainingen met een grote succes belofte. Eigenlijk een ideaal model want op deze manier is het heel toegankelijk om te proeven van het aanbod alvorens een (flinke) investering te doen in een interessante training. Dat de promotie op een soms (voor Nederlandse begrippen) Tell Sell achtige manier gebeurt moet je daarbij wel voor lief nemen en hierdoor lopen de ervaringen uiteen.

Voor ons is het een absoluut positieve ervaring. Door onze focus op ideen en inspiratie hoeven we zeker niet tussen de regels te zoeken naar leerzame content, en inspiratie is er genoeg. Er wordt echt nog wel wat content gedeeld en het model is leerzaam om te zien. De inhoud varieert van ondernemen op internet (Peng Joon), presentatie vaardigheden (Andy Harrington), netwerken (Itzik Amiel), geld verdienen met forex (Marcus de Maria) en het schrijven van je eigen boek (James MacNeil). De ene spreker meer dan de andere maar er valt bovendien best het nodige te leren van de manier van presenteren en het model van het congres. Daarnaast zijn de werkelijke succesverhalen van de sprekers een inspiratie die bij ons in 2 dagen luisteren een enorme to-do list hebben opgeleverd aan ideeën en ingevingen. Klaar, voldaan, en geïnspireerd door het afsluitende verhaal van Nick Vujicic zijn we ter plekke al (met succes) aan de slag gegaan met de opgedane ideeën. Oh ja, en naast een vol aantekeningboek gaan we natuurlijk wel met een inschrijving voor een training op zak naar huis :-).

Ons advies? Laat de VIP tickets links liggen maar mis het evenement niet als je een serieuze interesse hebt in tips, inspiratie en ideeën van sprekers met een ‘proven track record’ .

Was jij ook aanwezig? Deel jouw mening over dit evenement als comment hieronder!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top